Accepteer mij niet zoals ik ben

Post image for Accepteer mij niet zoals ik ben

Als iemand 20 jaar geleden gezegd had dat de hersenen elastisch zijn en dusdanig veranderlijk is was hij meteen voor gek verklaard . Maar dat is precies wat professor Reuven Feuerestein had gezegd. De hersenen kunnen beinvloed zijn door het gedrag. Daarop heeft hij zijn wereldbefaamde methode ontwikkeld die “meditatieve learning experience”wordt genoemd, waarmee hij diverse soorten gehandicapten behandelt.Volgens proffesor Feuerestein, een Ortodocs Joods zelf, is zijn methode sterk gebasseerd op de Joods leerwijze.In de film wordt Ella Yossef ,een allenstaande moeder van een autistisch kind gevolgd, die na vele pogingen tot behandelingen kwam zij terecht bij Proffessor Feuerestein.Door de interaktie met de proffessor en zijn method worden verbazinwekkend resultaten geboekt.

This post is also available in: Engels

Leave a Comment

Previous post:

Next post: