Geniet het Leven!

Maandag 21 april bij Nefesh TV op Salto A1 tussen 21:00 en 22:00 uur.

Geniet het Leven!
Een documentair portret van Evan Durlacher
Regie Annet Betsalel

Evan Durlacher (Baden-Baden 1925) keert terug naar zijn fraaie geboorteplaats in Zuid Duitsland. Hij haalt herinneringen op aan zijn jeugd en zijn rol in het verzet tijdens de oorlog. Een portret met afwisselend levensvreugde, weemoed en verdriet.

This post is also available in: Engels

{ 1 comment… read it below or add one }

Don Englander (v/h Dekker) februari 25, 2017 om 10:35

Beste Evan, we kennen elkaar nog uit de jaren 60 – ik was de assistent van Max Fischer bij Film Group One (Lauriergracht) en we hebben vaak geluid gemonteerd en gemixt bij jou in de studio. Ik ben heel benieuwd naar de documentaire en hoe het met je gaat. Ik hoop dat je in goede gezondheid bent/blijft. All the best. Don Englander (v/h Dekker).

Beantwoorden

Leave a Comment

Previous post:

Next post: