Steun Nefesh

Met uw steun kan Stichting Nefesh zich ook in de toekomst blijven inzetten. Uw bijdrage is hard nodig! Als u Nefesh een warm hart toedraagt zijn er vele mogelijkheden om onze organisatie te steunen. Stichting Nefesh is erkend als goed doel (ANBI regeling), u kunt uw gift opvoeren als aftrekpost voor de inkomstenbelasting.

Wordt donateur
Voor € 25,- per jaar bent u al donateur van Nefesh. Meer is natuurlijk altijd welkom. Donaties kunt u overmaken op ons rekeningnummer ING 7741763 t.n.v. Stichting Nefesh te Amsterdam o.v.v. ‘donatie’ of u kunt het donateurformulier printen, invullen en ondertekend terugsturen. U kunt ook online doneren. U ontvangt als welkom een dvd van een bijzonder productie van ons en u wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de stichting, en de wijze waarop de bijdragen worden besteed.

Wordt vrijwilliger
Meerdere vrijwilligers ondersteunen Nefesh bij het filmproductieproces (research, filmopnamen, montageassistentie, etc.) en kantoorwerkzaamheden. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde studenten en professionals. Indien u overweegt om onze stichting als vrijwilliger te ondersteunen kunt u contact opnemen via deze site

This post is also available in: Engels

Leave a Comment